Kasteelbezichtigingen 2024

Op 29 & 30 juni vinden onze jaarlijkse Kasteelbezichtigingen plaats bij Kasteel Groot Buggenum. Entree zal € 5 bedragen (hier is een consumptie bij inbegrepen). Kinderen onder de 13 jaar mogen gratis naar binnen.
Dit jaar zal het programma er als volgt uitzien.

Op zaterdag:

Het kasteel zal van 14u tot 17u geopend zijn voor bezichtiging. Beleef de rijke geschiedenis en prachtige kamers van dit prachtige kasteel.
Voor de kinderen is er een spannende speurtocht door het kasteel.
Ook zal er een concert plaatsvinden door onze eigen jeugdharmonie Jong Tumult, dus kom vooral genieten van dit optreden met een drankje op het prachtige terras!

Op zondag:

Kasteel is open voor bezichtiging van 12u tot 17u, maar er is ook de optie tot een rondleiding met gids. Kijk hieronder voor meer info!
Er zullen diverse live muziekoptredens plaatsvinden, met onder andere Harmonie St. Agatha Grathem en de Koninklijke Fanfare van Waubach.

Rondleidingen met gids op zondag

Tijdens de bezichtiging van het kasteel op 30 juni bieden wij begeleide rondleidingen aan. De gids zal u met plezier de rijke geschiedenis en de prachtige vertrekken van het kasteel laten zien. De kosten voor een rondleiding bedragen €5 per persoon en zijn exclusief de entreekosten. Kinderen onder de 13 jaar mogen gratis deelnemen. U kunt het bedrag voldoen aan de bar, waar de rondleiding zal beginnen. De volgende tijdssloten zijn beschikbaar

  • 12u30
  • 13u30
  • 14u30
  • 15u30

Wilt u graag deze rondleiding beleven, vul dan de onderstaande vragenlijst in en wij noteren dat u komt! Groepsgrootte is maximaal 15 personen en vol = vol, dus geef je snel op!

Opgaveformulier rondleiding

Kasteelfeesten 2024 min 2

 

Repetitieavond

Harmonie

Donderdagavond 19.45 - 21.45

Jeugdharmonie

 Donderdagavond 18.45 - 19.45

Repetitielocatie

Meeting Point Nassaurie

Nassauplein 12
6096 AZ Grathem

Contact-info

Secretariaat

Notaris Philipp Houbenstraat 17
6096 CJ Grathem